Informatie Jubileumconcert 15 juli 2017

Zaterdag 15 juli is het zover, dan vieren we gezamenlijk ons 95-jarig jubileum. Onderdeel van dit jubileumconcert. Naast het bijwonen van het jubileumconcert nodigen we oud-leden ook van harte uit om mee te spelen met het play-in orkest.

 

Play-in orkest

Inmiddels hebben zich al een groot aantal muzikanten aangemeld en zitten we met meer dan 100 muzikanten op het podium. Er is echter nog ruimte voor meer muzikanten. Mocht je geen instrument meer hebben dan kunnen we in overleg proberen dit te regelen.

 

Het programma wordt de komende weken definitief vastgesteld en dan wordt ook de muziek digitaal verspreid. Ook geven we dan aan wie er deelnemen en welke partijen je worden toebedeeld. Een aantal stukken die in ieder geval op de lessenaar zullen staan zijn: Moments for Morricone, Rabo Festivo Suite en Abba Gold. Hier komen nog een paar stukken bij. Daarnaast zullen het A-orkest en het jeugdorkest in de huidige samenstelling ook nog een deel van het programma verzorgen.

 

Programma

De invulling van de middag/avond is nog niet exact bekend, maar ziet op hoofdlijnen als volgt uit:

11:30               repetitie met het play-in orkest

15:00               concert op de Breede Plaats

16:30                receptie en aansluitend buffet in Grand Café de Doelen op de Breede Plaats

 

In dit weekend zijn er ook de andere festiviteiten in de vorm van het Franeker Oldtimer en Schepen Festival. We verwachten daarom het nodige publiek in de stad. Daarnaast is er op de zaterdagavond nog meer muzikale invulling op de Breede Plaats waar de liefhebbers na het buffet nog van kunnen genieten.

 

Eerder is bij de aanmelding ook al aangegeven dat we voor de deelname een eigen bijdrage vragen voor een tegemoetkoming in de onkosten. De totale bijdrage voor de receptie en het buffet bedraagt € 30,-. De kosten voor alleen de receptie bedragen € 10,-.

 

Sluitingsdatum aanmeldingen

Inschrijven voor het play-in orkest kan nog tot 4 juni 2017. Voor alleen de reünie is aanmelden nog mogelijk tot 1 juli 2017. Mochten jullie nog oud-leden kennen die zich nog niet hebben opgegeven dan kunnen jullie doorgeven dat dit nog steeds mogelijk is. Aanmelden is mogelijk via het speciale formulier op www.advendo-franeker.nl.

 

Verdere informatie

De komende tijd ontvangen jullie verdere informatie en het definitieve programma. Mochten jullie op voorhand nog vragen hebben dan kunnen jullie uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier van de website. We maken er met z’n allen een mooie dag van.