Jubileumconcert 95 jarig bestaan CMV Advendo

Jubileumconcert 95 jarig bestaan CMV Advendo

 

Dit is het jaar 2017, waarin CMV Advendo zijn 95 jarig bestaan als vereniging viert. Zo’n mijlpaal willen we niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. daarom organiseren we op zaterdag 15 juli a.s.

een Jubileumconcert op de Breedeplaats in Franeker. Tijdens dit concert willen we graag samen met oud-leden een orkest vormen in de vorm van een ‘Reünie’- orkest. Hierbij nodigen we alle oud-leden uit om zich aan te melden voor de reünie op 15 juli. Naast het concert willen we het jubileum ook vieren met een hapje en een drankje na het concert. Ook als u dit graag wilt vieren, maar niet mee wilt spelen kunt u zich aanmelden. De exacte invulling van de middag en avond volgt zo snel mogelijk en wordt bekend gemaakt via de email en op onze website en facebookpagina.

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier van deze website. Mocht u een instrument nodig hebben dan kunnen we dat in overleg met u regelen. Kent u meer oud-leden die mogelijk ook geïnteresseerd zijn? Schroom niet om dit aan ons door te geven zodat we ook deze personen kunnen benaderen.

Alvast hartelijk dank voor uw reactie.