De Driesprong op feestelijke wijze heropend

Franeker – Vrijdagavond 10 mei is het verenigingsgebouw ‘De Driesprong’ aan de Salverderweg in Franeker op feestelijke wijze heropend. Na een grondige verbouwing is de hele binnenzijde van de muziekafdeling weer helemaal bij de tijd. Jan Kuipers, voorzitter van het stichtingsbestuur, opende op feestelijke wijze het gebouw.

 

Sinds 1991 is het gebouw de thuisbasis voor Chr. Muziekvereniging Advendo, Stedelijk Muziekcorps de Harmonie en de Franeker Tafeltennisclub (FTTC).  Afgelopen zomer is gestart met de verbouwing van de muziekafdeling, waarbij onder andere alle sanitair volledig is vernieuw en de kantine helemaal opnieuw is ingericht.

 

Door de inzet van vele vrijwilligers en sponsoring van bedrijven uit Franeker en omgeving is het mogelijk geweest om dit prachtige resultaat te bereiken. De bedrijven die dit mede mogelijk hebben gemaakt zijn: Kunststofvloeren Nederland BV, RKP Bouw, Bouwbedrijf Haarsma Franeker, Nieuwenhuis Schilders, Verfgroothandel Pro Coatings, Van der Weerd Installatietechniek, Schoonmaakgroothandel Jaap Breman, Foox Bergsma Franeker BV, Horjus Paneel & Meubel BV, BMN Bouwmaterialen, Sijperda Verhuur Franeker, SuperNova Luxury Interiors BV, Durk Hoveniers en Buwalda Multiservice. Na de openingshandeling hebben de genodigden onder het genot van een hapje en een drankje het eindresultaat mogen aanschouwen.