Laatste informatie voor deelnemers reünie

 

Deelnemers die zich hebben aangemeld voor het play-in orkest en de reünie, hebben de afgelopen tijd nieuwsbrieven ontvangen met de laatste informatie over 15 juli. Mocht je je hebben aangemeld, maar geen bericht hebben ontvangen, neem dan even contact met ons op via het contactformulier. Het kan namelijk zijn dan onze nieuwsbrief in je map met ongewenste post terecht gekomen is.

 

Aanmelden voor de reünie is helaas niet meer mogelijk. Op 15 juli zullen vanaf 15:00 het jeugdorkest, het A-orkest en het play-in orkest een mooi muzikaal programma brengen op de Breedeplaats. Iedereen is dan van harte welkom.

 

 

Voor de deelnemers van de reünie zijn de belangrijkste zaken voor 15 juli aanstaande samengevat.

 

 

Programma voor 15 juli

Het definitieve programma is hieronder weergegeven. Voor deelnemers van het play-in orkest start het programma om 11:30. Oud-leden die niet meespelen met het play-in orkest verwelkomen we graag om 15:00 bij het concert. Het is voor deze oud-leden uiteraard niet nodig om eerder aanwezig te zijn.

11:30               Inloop in de Martinikerk aan de Breedeplaats te Franeker

12:00               Repetitie play-in orkest

12:45               Koffiepauze (lunch zelf meenemen)

13:15               Repetitie play-in orkest

14:15               ombouwen/omkleden voor concert

15:00               Jubileumconcert op de Breedeplaats

16:30               Receptie in Grand Café de Doelen

18:00               Buffet

20:30               Einde officiële programma

Aanmelden deelnemers op 15 juli

We verzoeken de deelnemers van het play-in orkest zich tussen 11:30 en 12:00 te melden Bij Esther van de Rijdt. Ze is aanwezig bij de ingang van de kerk. Je ontvangt dan een badge met je naam en consumptiebonnen. Deze consumptiebonnen zijn te gebruiken bij de receptie en/of het buffet na het concert. Deelnemers die alleen deelnemen aan de Reünie kunnen zich na het concert melden bij Nynke Roelofsen voor een badge en consumptiebonnen. Ze is aanwezig bij de ingang van De Doelen.

Met het play-in orkest spelen we in totaal 5 muziekstukken. Het betreft:

  • Colonel Bogey March
  • Song of Praise
  • Abba Gold
  • Moment for Morricone
  • Rabo Festivo Suite

De bladmuziek hiervoor is inmiddels verspreid. Mocht je de muziek niet ontvangen hebben of niet kunnen printen, neem dan even contact met ons op.

Het play-in orkest sluit het jubileumconcert samen met het A-orkest af op 15 juli. Tijdens de repetitie ontvangen jullie van ons de definitieve volgorde van de te spelen stukken op papier.

Houd er rekening mee dat het concert buiten is en dat je de muziek eventueel in een map of met knijpers goed op je muziekstander vast zet.

Kleding voor de deelnemers van het play-in orkest

Als totale play-in orkest willen we graag in zwart-witte kleding op het podium zitten. Voor de heren is een zwart pak met een wit overhemd het meest wenselijk. Mochten er heren zijn die geen zwart pak hebben, dan is een zwarte broek met een wit of zwart overhemd ook een prima optie. De dames zien we graag in zwarte kleding.

Inname muziekinstrumenten

Direct na afloop van het concert leveren oud-leden die een instrument van Advendo hebben gebruikt deze weer in bij Eric van de Rijdt. Wij zorgen dan dat de instrumenten weer in ons verenigingsgebouw De Driesprong terecht komen.

Betaling eigen bijdrage

Om te voorkomen dat we tijdens de reünie druk moeten zijn met administratieve zaken, verzoeken we jullie om voor 10 juli de eigen bijdrage over te maken op het rekeningnummer van Advendo Franeker. Het rekeningnummer is in de nieuwsbrief vermeld. De totale bijdrage voor de receptie en het buffet bedraagt € 30,-. De kosten voor alleen de receptie bedragen € 10,-.

Route en parkeren

Alle activiteiten vinden plaats op en rond de Breedeplaats in Franeker. Omdat in het weekend ook het Franeker Oldtimer en Schepen Festival (FOSF) gehouden wordt, zal het druk worden in de stad en is het niet mogelijk om met de auto dicht bij de Breede Plaats te komen. We adviseren iedereen die dichtbij woont om met de fiets of lopend te komen. Mocht je met de auto komen dan adviseren we je om aan de oostkant van het centrum te komen en dan lopend naar de Breedeplaats te komen. We adviseren je om op tijd te vertrekken zodat je nog even tijd hebt om een parkeerplek te zoeken.

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier.

 

We maken er met z’n allen een mooie dag van. Tot 15 juli.

Met een muzikale groet,

De Jubileum commissie