Verloting Advendo: Koop hier uw loten

Dit jaar organiseert Chr. Muziekvereniging “Advendo” uit Franeker voor de 41e keer haar traditionele verloting. De traditie om jaarlijks de loten deur-aan-deur te verkopen kan door de Corona-crisis helaas niet fysiek worden voortgezet. Daarom organiseren we dit jaar een digitale versie van de verloting. Dat betekent dat u via onze website loten kunt bestellen.

Klik hier om online uw loten te bestellen

Doel van de verloting

Het doel van de verloting is om het aanschaffen van nieuwe instrumenten voor de orkesten van Advendo Franeker mogelijk te maken. Op deze manier kunnen we muziek blijven maken en kunnen we ook zorgen voor goede en voldoende instrumenten voor het opleiden van onze jeugdleden. Het is nu misschien wat stil op straat, maar we hopen u volgend jaar weer snel met mooie concerten te kunnen verblijden, bijvoorbeeld tijdens de Agrarische dagen of in 2022 tijdens ons 100-jarig jubileum dat we graag groots met u vieren.

De prijzen

De prijzen van de 41e verloting bestaan uit elf prijzen. Dit betreft:

Een hoofdprijs van € 400,-

Een eerste prijs van € 200,-

Een tweede prijs van € 100,-

De overige 8 prijzen betreffen diner en cadeaubonnen die te besteden zijn bij de ondernemers in Franeker.

De trekking

De trekking vindt plaats op 21 december 2020 door notaris Koelma. Op 22 december worden de personen via de e-mail geïnformeerd en worden de resultaten op deze website en via de (sociale) media gepubliceerd.

Om loten te kopen klikt u hier

Meer achtergrondinformatie over de verloting vindt u hier