Voorjaarsconcert 2014 in het teken van dans

Ook dit jaar geeft Chr. Muziekvereniging ‘Advendo’ weer haar jaarlijkse Voorjaarsconcert. Dit jaar is het thema ‘dans’. De stukken die ten gehore worden gebracht, staan dan ook allemaal in het teken van ‘dans’. Daarnaast zal er tijdens het concert een spectaculair optreden plaatsvinden van ‘Dance Explosion’ uit Sneek.

voorjaarsconcert2014

Tijdens het concert zal het A-orkest een aantal bijzondere werken ten gehore brengen waarbij een dans wordt uitgevoerd in de stijl van het muziekstuk. Ook het B-orkest brengt een aantal stukken ten gehore die in het teken staan van de dans. Daarnaast biedt de avond een podium aan het C-orkest. Dit orkest bestaat uit de jongste leden die dit jaar voor het eerst meespelen. Ook zal er, volgens een goede traditie, door de orkesten weer gezamenlijk opgetreden worden.

Bijzonder tijdens de avond is wel de medewerking de dansgroep ‘Dance Explosion’ uit Sneek. Dance Explosion is een groep talentvolle jonge dansers van Kunstencentrum Atrium in Sneek, die optreedt bij verschillende gelegenheden binnen en buiten de provincie. De groep wordt geleid door Raymond Guzman.

Het concert wordt gehouden op zaterdag 8 maart in Theater De Koornbeurs te Franeker. Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is €7,50. Kaarten zijn voorafgaand aan het concert en in de voorverkoop bij De Koornbeurs verkrijgbaar. Donateurs ontvangen per kortingsstrook een euro korting. Ook kinderen zijn van harte welkom. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt een toegangsprijs van €2,50.