Gouden koralen concert zondag 26 november 2017

Op zondagavond 26 november organiseert Christelijke muziekvereniging Advendo o.l.v. Siemen Hoekstra de tweede editie van het Gouden koralen concert in de Martinikerk te Franeker. Het concert begint om 19:00 uur.

Tijdens het concert worden herkenbare koraalbewerkingen gespeeld van bekende koralen. Ook is er een aantal momenten waarbij u mee kunt zingen. Koralen zijn al sinds de oprichting van de vereniging een belangrijk onderdeel van het repertoire. Vorig jaar is de eerste editie van het Gouden koralen concert zeer positief ontvangen en vandaar dat dit jaar de tweede editie wordt georganiseerd.

U bent van harte welkom op zondag 26 november om 19:00 in de Martinikerk te Franeker. Om de onkosten te kunnen dekken bedraagt de entree € 7,50. Donateurs ontvangen tegen inlevering van hun kortingsstrookje € 1,- korting. Kaarten zijn te koop aan de kassa en zijn ook vooraf te reserveren via de contactpagina van de website van Advendo Franeker. Vermeld hierbij uw naam en het gewenste aantal kaarten. U ontvangt van ons een bevestiging en we zorgen dat de kaarten, voorafgaand aan het concert, bij de kassa voor u klaar liggen.