Loten kopen

Fijn dat u de moeite heeft genomen om via onze site loten te willen kopen. Daar zijn we u erg dankbaar voor!

Hoe gaat het in zijn werk?

 1. U vult hieronder uw gegevens in en uw bestelling. We vragen ook om de laatste cijfers van uw rekeningnummer, om uw betaling te kunnen herkennen. We maken nu nog niet gebruik van een automatische koppeling met de bank.
 2. Nadat u de bestelling heeft verzonden, ontvangt u een email met instructies voor de betaling. U kunt de loten vervolgens rechtstreeks betalen doormiddel van de betaallink van de Rabobank of via een overschrijving naar ons rekeningnummer. Ontvangt u geen automatisch antwoord, kijk dan voor de zekerheid ook even in uw map met ongewenste mail (spam). Het kan zijn dat de bevestigingsmail daarin terecht komt. Heeft u ook daar geen mail ontvangen, neem dan contact met ons op via het contactformulier van de website.
 3. Als uw betaling binnen is, ontvangt u binnen enkele dagen een email met uw lotnummer(s). Uw betaling dient handmatig gecontroleerd te worden waarna de lotnummers toegekend worden. Vandaar dat dit mogelijk enkele dagen kan duren. De e-mail die u ontvangt is ook uw bewijs van aankoop, gooi deze mail dus niet weg.
 4. De trekking vindt plaats op 21 december door notaris Koelma. In totaal worden 11 prijzen verloot. De prijzen worden verloot onder de verkochte lotnummers. Alle prijzen worden dus gegarandeerd verloot onder de prijswinnaars.
 5. Na de trekking wordt contact opgenomen met de prijswinnaars. Ook worden de uitslagen gedeeld via de media en via deze website.
 6. Voor meer informatie over de verloting klik hier.

Nogmaals bedankt dat u op deze andere wijze uw steun aan onze mooie vereniging wilt bieden!

  Naam rekeninghouder*

  Adres*

  Postcode

  Woonplaats*

  Telefoonnummer

  Email adres*

  Mijn bestelling*:

  Laatste 3 cijfers rekeningnummer*