Reünie 100 jaar Advendo

Aanmelden voor de reünie is helaas niet meer mogelijk. Inmiddels hebben alle deelnemers bericht gehad over de invulling van de dag inclusief de aanvullende informatie. Mocht je de informatie niet hebben ontvangen neem dan even contact met ons op via het contactformulier van de website.
Onderstaand is de belangrijkste informatie nog samengevat.

Programma voor 21 mei

Het programma is hieronder weergegeven. Voor deelnemers van het play-in orkest start het programma om 11:00 uur met de inloop in de Martinikerk.

Tussen de repetities door is er een pauze. Een lunch dien je zelf mee te nemen.

Oud-leden die niet meespelen met het play-in orkest verwelkomen we graag om 14:45 uur bij het concert op de Breedeplaats. Het is voor deze oud-leden uiteraard niet nodig om eerder aanwezig te zijn.

11:00Inloop Martinikerk met koffie
11:30Repetitie play-in orkest
12:45Pauze
13:15Repetitie play-in orkest
14:15Ombouwen/omkleden voor concert
14:45Optreden Jeugdorkest
15:15Jubileumconcert op de Breedeplaats
16:30Receptie in Grand Café de Doelen
18:00Buffet in Grand Café de Doelen
20:30Einde officiële programma

Programma play-in orkest en bladmuziek

Met het play-in orkest spelen we in totaal 10 muziekstukken. Het betreft:

  • Arsenal
  • Best of Billy Joel
  • Conquest of Paradise
  • Crazy Music in the Air
  • Glenn Miller Medley
  • Gonna Fly Now
  • Hawaii-Five-o- Theme
  • La Storia
  • One Moment in Time
  • Song of Liberation

Tijdens de repetitie op 21 mei wordt de definitieve volgorde nog met jullie gedeeld. Houd er rekening mee dat het concert buiten is en dat je de muziek eventueel in een map of met knijpers goed op je muziekstandaard vast zet.

Leden hebben in de mail bericht gekregen over de partijverdeling inclusief een downloadlink naar de bladmuziek.

Mocht het niet gelukt zijn om de bladmuziek te downloaden dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Dan mailen we de bladmuziek naar je toe. Mocht dat ook niet lukken dan zorgen we voor de muziek op papier.

Kleding voor de deelnemers van het play-in orkest

Er is geen kledingvoorschrift voor deelnemers aan het play-in orkest. Houd er wel rekening mee dat het concert in de middag buiten op de Breedeplaats zal zijn. Wel is het tentdoek over het plein gespannen, maar een aantal zijkanten is open waardoor de temperatuur vergelijkbaar is met buiten.

Lenen en inname van muziekinstrumenten

Een aantal oud-leden heeft geen eigen instrument. Hiervoor worden instrumenten ter beschikking gesteld. 

Direct na afloop van het concert leveren oud-leden, die een instrument van Advendo hebben gebruikt, deze weer in bij Eric van de Rijdt. Wij zorgen ervoor dat de instrumenten weer in ons verenigingsgebouw De Driesprong terecht komen.

We bieden jullie deze dag graag aan

Ons motto is: “Wie jarig is trakteert”. Deelname aan de reünie en het buffet is dus kosteloos. Tijdens de dag bieden we jullie koffie/thee aan inclusief een aantal consumpties bij het buffet. Hiervoor ontvangen jullie consumptiebonnen. Extra drankjes zijn voor eigen rekening. Deze drankjes kunnen bij De Doelen worden afgerekend. Zoals eerder genoemd dien je zelf wel voor een lunch te zorgen als je meespeelt met het play-in orkest.

Route en parkeren

Alle activiteiten vinden plaats op en rond de Breedeplaats in Franeker. Omdat het in het weekend vaak druk is in de stad, is het niet altijd mogelijk om met de auto dicht bij de Breedeplaats te komen. We adviseren iedereen die dichtbij woont om met de fiets of lopend te komen. Mocht je met de auto komen dan adviseren we je om aan de oostkant van het centrum te parkeren en dan lopend naar de Breedeplaats te komen. In het volgende kaartje is een aantal mogelijkheden weergegeven om te parkeren.

Verdere informatie 
Mochten jullie op voorhand nog vragen hebben dan kunnen jullie uiteraard contact met ons opnemen via het contactformulier. In de mail is ook het telefoonnummer opgenomen.

We maken er met z’n allen een mooie dag van.
Tot 21 mei!