Verloting 2020

Dit jaar organiseert Chr. Muziekvereniging “Advendo” uit Franeker voor de 41e keer haar traditionele verloting. De traditie om jaarlijks de loten deur-aan-deur te verkopen kan door de Corona-crisis helaas niet fysiek worden voortgezet. Daarom organiseren we dit jaar een digitale versie van de verloting. Dat betekent dat u via onze website loten kunt bestellen.

Doel van de verloting

Het doel van de verloting is om het aanschaffen van nieuwe instrumenten voor de orkesten van Advendo Franeker mogelijk te maken. Op deze manier kunnen we muziek blijven maken en kunnen we ook zorgen voor goede en voldoende instrumenten voor het opleiden van onze jeugdleden. We hopen u volgend jaar weer snel met mooie concerten te kunnen verblijden, bijvoorbeeld tijdens de Agrarische dagen of in 2022 tijdens ons 100-jarig jubileum dat we graag groots met u vieren.

De prijzen

De prijzen van de 41e verloting bestaan uit prijzen. Dit betreft:

Een hoofdprijs van € 400,-

Een eerste prijs van € 200,-

Een tweede prijs van € 100,-

De overige 8 prijzen betreffen diner en cadeaubonnen van lokale ondernemers in Franeker.

Vergunning en trekking

Voor de verloting is een vergunning verleend door de gemeente Waadhoeke onder nummer 20.311962. De trekking wordt verricht door notaris Koelma op 21 december 2020. Op 22 december worden de personen via de e-mail geïnformeerd. Indien de corona-maatregelen het toelaten, wordt een fysieke prijsuitreiking georganiseerd waarbij de prijzen op gepaste afstand worden overhandigd. Mocht een fysieke prijsuitreiking niet mogelijk zijn, dan wordt na overleg de prijs bij u thuisbezorgd.

Privacy-statement

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verzenden van de lotnummers en het controleren van de betaling. Na afronding van de verloting en de trekking worden uw gegevens weer verwijderd.

Vragen

Mochten er vragen zijn dan kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier van de website. Wij danken u alvast hartelijk voor uw steun.