Verloting 2021

Dit jaar organiseert Chr. Muziekvereniging Advendo Franeker voor de 42e keer haar traditionele verloting. Dit jaar kunt u onze leden ook weer aan de deur verwachten waarbij het ook mogelijk is de loten digitaal via een QR-code te betalen.

In verband met de beperkende maatregelen door de coronapandemie is het, net als vorig jaar, ook weer mogelijk om de loten digitaal te bestellen via onze website.

Doel van de verloting

Het doel van de verloting is om het aanschaffen van nieuwe instrumenten voor de orkesten van Advendo Franeker mogelijk te maken. Op deze manier kunnen we muziek blijven maken en kunnen we ook zorgen voor goede en voldoende instrumenten voor het opleiden van onze jeugdleden. We hopen u volgend jaar weer snel met mooie concerten te kunnen verblijden, bijvoorbeeld tijdens ons 100-jarig jubileum dat we graag groots met u vieren.

De prijzen

De prijzen van de 42e verloting bestaan uit prijzen. Dit betreft:

Een hoofdprijs van € 400,-

Een eerste prijs van € 200,-

Een tweede prijs van € 100,-

De overige 8 prijzen betreffen diner en cadeaubonnen van lokale ondernemers in Franeker.

Vergunning en trekking

Voor de verloting is een vergunning verleend door de gemeente Waadhoeke onder nummer D2021-10-019779. De trekking wordt verricht door notaris Koelma op 20 december 2021. Op 21 december worden de personen via de e-mail geïnformeerd. Indien de corona-maatregelen het toelaten, wordt een fysieke prijsuitreiking georganiseerd waarbij de prijzen op gepaste afstand worden overhandigd. Mocht een fysieke prijsuitreiking niet mogelijk zijn, dan wordt na overleg de prijs bij u thuisbezorgd.

Privacy-statement

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verzenden van de lotnummers en het controleren van de betaling. Na afronding van de verloting en de trekking worden uw gegevens weer verwijderd.

Vragen

Mochten er vragen zijn dan kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier van de website of met Cor Koopmans via 06 230 33 431. Wij danken u alvast hartelijk voor uw steun.

Loten bestellen

 1. U vult hieronder uw gegevens in en uw bestelling. We vragen ook om de laatste cijfers van uw rekeningnummer, om uw betaling te kunnen herkennen. We maken nu nog niet gebruik van een automatische koppeling met de bank.
 2. Nadat u de bestelling heeft verzonden, ontvangt u een email met instructies voor de betaling. U kunt de loten vervolgens rechtstreeks betalen doormiddel van de betaallink van de Rabobank of via een overschrijving naar ons rekeningnummer. Ontvangt u geen automatisch antwoord, kijk dan voor de zekerheid ook even in uw map met ongewenste mail (spam). Het kan zijn dat de bevestigingsmail daarin terecht komt. Heeft u ook daar geen mail ontvangen, neem dan contact met ons op via het contactformulier van de website.
 3. Als uw betaling binnen is, ontvangt u binnen enkele dagen een email met uw lotnummer(s). Uw betaling dient handmatig gecontroleerd te worden waarna de lotnummers toegekend worden. Vandaar dat dit mogelijk enkele dagen kan duren. De e-mail die u ontvangt is ook uw bewijs van aankoop, gooi deze mail dus niet weg.
 4. De trekking vindt plaats op 21 december door notaris Koelma. In totaal worden 11 prijzen verloot. De prijzen worden verloot onder de verkochte lotnummers. Alle prijzen worden dus gegarandeerd verloot onder de prijswinnaars.
 5. Na de trekking wordt contact opgenomen met de prijswinnaars. Ook worden de uitslagen gedeeld via de media en via deze website.

  Naam rekeninghouder*

  Adres*

  Postcode

  Woonplaats*

  Telefoonnummer

  Email adres*

  Mijn bestelling*:

  Laatste 3 cijfers rekeningnummer*