Prijsuitreiking verloting 2013

De Chr. Muziekvereniging “Advendo” uit Franeker organiseerde het afgelopen jaar voor de 34e keer haar traditionele verloting. Elk jaar worden er 3500 loten verkocht ten bate van het instrumentarium en de uniformen.
De trekking vond plaats op 18 december jl. ten overstaan van notaris Mr. Koelma. Op donderdag 16 januari zijn door voorzitter Muriël Seinen de prijzen uitgereikt in “De Driesprong” aan de Salverderweg, te Franeker.

De hoofdprijs (een reischeque t.w.v. € 450,-) is gewonnen door de heer ten Hoeve. De 1e prijs, een hogedrukreiniger, is gewonnen door de heer Jellema. De 2e prijs in de vorm van een professionele stofzuiger is uitgereikt aan de heer van der Schaaf. De 3e prijs, een boormachine is in ontvangst genomen door Hans en Rita. De heer Alkema mochten de 4e prijs in ontvangst nemen, een schuurmachine. De 5e prijs, een Dremel multitool is gewonnen door de familie Meijering. De 6e prijs, een straalkachel is gewonnen door de heer Zwart. Grand Café de Doelen heeft de 7e prijs gewonnen in de vorm van een Bouwlamp, maar kon helaas niet bij de uitreiking aanwezig zijn. De laatste prijs, een Bacho waterpomptangset is gewonnen door mevrouw Leegte.

verloting-advendo-2013

De hoofdprijs is aangeboden door Toerkoop Reisbureau uit Franeker. De overige prijzen zijn aangeboden door Schoonmaakgroothandel Jaap Breman en de firma Regts te Franeker. Namens alle leden van Advendo wil het bestuur de deelnemers aan de verloting hartelijk danken voor de financiële steun.