Advendo zoekt zangtalent

Kun jij goed zingen en heb je altijd al eens willen optreden met een harmonie-orkest? Dan is dit je kans!

Op zaterdagavond 1 april organiseert Advendo Franeker in theater De Koornbeurs ‘De Stim fan Waadhoeke’. De avond start om 20:00 uur en tijdens het concert zingen artiesten eigen gekozen nummers onder de muzikale begeleiding van het A-orkest van Advendo. Een jury zal die avond bepalen wie ‘De Stim’ van Waadhoeke wordt. Naast de kans op lokale beroemdheid en eeuwige roem, zijn er ook leuke prijzen te winnen.

Opgeven is mogelijk tot en met zondag 20 februari via secretariaat@advendo-franeker.nl of de contactpagina van de website.

Bij je opgave graag de volgende gegevens vermelden:

-Naam

-Adres

-Leeftijd

-Telefoonnummer

-Het nummer dat je graag wilt zingen

Mocht je al eens een opname gemaakt hebben van je zangtalent, mag je die gerust naar ons toesturen zodat we al een goed beeld kunnen krijgen van jouw talent.

Na de aanmelding nemen we snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Belangrijk daarbij is dat het nummer dat je graag wilt zingen, ook begeleid kan worden door het orkest en dat hiervoor arrangementen beschikbaar zijn. Wees er snel bij, want er is maar plek voor 5 artiesten. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust via de contactpagina.

Foto is gemaakt door Guido Hibma