Geen watervrees voor Advendo

Water is geen onbekend terrein voor CMV Advendo Franeker. Tijdens de afgelopen edities van de Agrarische Dagen heeft de vereniging al meerdere concerten op, boven of aan het water gegeven. Het sfeervolle concert van vorig jaar is hier een mooi voorbeeld van. Dit jaar verzorgt het harmonieorkest onder leiding van Pieter Bosma het openingsconcert van de 62ste editie in samenwerking met enkele bekende Friese artiesten. De muzikanten zijn dan ook eerder met de repetities gestart, omdat er veel muziek voor de Agrarische Dagen 2015 op het programma staat.

 

Openingsconcert op het water

Met bekende Friese artiesten, een waterrijk programma, band en koor opent Advendo dit jaar de Agrarische Dagen! Speciaal voor het waterrijke thema ‘Voortvarend AD’ zijn er meerdere stukken speciaal gearrangeerd door componist Peter van der Zwaag. De opening is woensdag 16 september van 21.00 tot 21.30 uur bij de Turfkade. Het belooft een muzikaal spektakel te worden!

 

Advendo & Friends

Zaterdag 19 september treedt Advendo vanaf circa 15.00 uur op met een paar oude bekenden. Verschillende zangers, zangeressen en andere musici uit de regio zullen samen met Advendo een feest bouwen onder de tent van de Breedeplaats! Met een combo van conservatoriumstudenten zingen en spelen zij onder andere klassiekers als Hey Jude, Blame it on the Boogie en Feeling Good.

 

Lid worden?

Lijkt het jou ook leuk om te spelen bij deze harmonie? Je bent altijd welkom op een repetitieavond!
Ga voor meer info naar 
www.advendo-franeker.nl.

 

 

AD2