Kerstconcert Advendo en IMD op 19 December in Martinikerk Franeker

Op zaterdag 19 december houdt c.m.v. Advendo Franeker samen met het Interkerkelijk Mannenkoor Drachten (IMD) een bijzonder kerstconcert in de Martinikerk te Franeker.

 

Tijdens het concert zal het Advendo onder leiding van Pieter Bosma haar warme harmonieuze kerstklanken laten horen in de onlangs verbouwde Martinikerk. Advendo zal daarbij samen optreden met het Interkerkelijk Mannenkoor uit Drachten. Dit grote koor met circa 120 leden staat onder leiding van Marco Hoorn die tijdens het concert ook als solist zal optreden. Het belooft een zeer afwisselende en muzikale avond te worden.

 

Het concert vindt plaats op zaterdag 19 december om 20:00 uur in Martinikerk aan de Breedeplaats te Franeker. De toegangsprijs bedraagt € 10,-. Donateurs ontvangen een euro korting op de toegangsprijs. Kaarten zijn te koop aan de kassa en zijn ook vooraf te reserveren via de contactpagina van de website van Advendo Franeker. Vermeld hierbij uw naam en het gewenste aantal kaarten. U ontvangt van ons een bevestiging en we zorgen dat de kaarten, voorafgaand aan het concert, bij de kassa voor u klaar liggen.

Poster kerstconcert 2015 met advendo jpeg