Oud-leden Advendo gezocht voor reünie!

Wanneer je als vereniging een uniek jubileum viert, dan wil je dit natuurlijk vieren met al je leden en oud-leden. Om deze reden organiseert Advendo zaterdag 21 mei a.s. een reünie in combinatie met een concert op en rond de Breedeplaats in Franeker. Evenals in 2017 hopen we zoveel mogelijk leden en oud-leden te mogen begroeten!

Oud-leden worden van harte uitgenodigd zich aan te melden voor deze reünie. Daarnaast worden oud-leden ook uitgenodigd om mee te spelen in het speciaal voor deze speciale gelegenheid samen te stellen “reünieorkest”. Tijdens het 95-jarig bestaan bleek dit idee een enorm succes. In het kader van het 100-jarig jubileum is het doel om dit te overtreffen. De wens daarbij is om op te treden met een orkest dat bestaat uit tenminste 100 leden en oud-leden!

Ook wanneer men zelf geen muziekinstrument meer heeft, is aanmelden voor het reünieorkest mogelijk. Er wordt dan naar een passend instrument gezocht dat gebruikt kan worden. Meespelen met het reünieorkest is niet verplicht.

Oud-leden zijn natuurlijk ook van harte welkom om te luisteren bij het concert en aan te sluiten bij de reünie die aansluitend op het concert op zaterdagmiddag 21 mei wordt gehouden in Grand Café De Doelen.