Advendo ontvangt cheque € 1.037,- van Poiesz

Aan de deelnemende verenigingen van de 10e Poiesz Jeugd Sponsor Actie werd vrijdag 10 april tijdens het slotfeest in het Leeuwarder WTC Expo bekend gemaakt hoeveel sponsorgeld ze voor hun jeugd hebben binnengehaald. CMV Advendo Franeker heeft daarbij een cheque mogen ontvangen van € 1.037,-.

Afgelopen vrijdag was een groot feest. Niet alleen door de uitreiking van de cheques, maar ook door de optredens van O’G3NE, Tim Douwsma, Monique Smit en Jan Smit. In totaal waren er 4.000 bezoekers aanwezig bij het slotfeest.

 Het club- en verenigingsleven speelt een belangrijke rol in de saamhorigheid en samenleving in het Noorden. En hierbij is het bereikbaar houden van muziek, sport en spel voor de jeugd voor clubs en verenigingen een belangrijk speerpunt. Verenigingen hanteren daarom voor de contributie veelal vriendelijke tarieven. Een nobel streven dat door het familiebedrijf Poiesz via de Jeugd Sponsor Actie al 10 jaar wordt ondersteund. Voor veel verenigingen is de extra steun van de Jeugd Sponsor Actie onmisbaar.

Advendo Franeker wil Poiesz en haar klanten hartelijk danken voor de financiële ondersteuning.

 

 

 

image1