Advendo sluit jubileumjaar af met Fries kerstconcert

Aan het einde een veelbewogen jubileumjaar met al vele hoogtepunten, haalt Christelijke muziekvereniging Advendo nog één keer alles uit de kast. Op zondag 18 december om 14:00 uur viert Advendo o.l.v. dirigent Siemen Hoekstra een sfeervolle ‘Fryske Kryst’ in de Franeker Martinikerk met medewerking van enkele Friese topartiesten. Dit unieke concert zal het laatste officiële jubileumconcert van het jaar zijn. 

Voor dit concert heeft Advendo de samenwerking gezocht met een aantal grote namen binnen de Friese muziekwereld. Dat heeft geresulteerd in een bomvol en veelzijdig programma met de medewerking van Iris Kroes, Piter Wilkens, Hiske Oosterwijk, Peter van der Zwaag en Syb van der Ploeg. 

Speciaal voor dit concert worden er Friese vertalingen gemaakt van bekende kerstnummers en staan er ook verrassende duetten op het programma. Naast het begeleiden van de artiesten zal Advendo zich ook solo laten horen met enkele herkenbare kerstmelodieën.

Toegangskaarten kosten €15,- per stuk en zijn te koop via de website van Advendo en bij Primera Haitsma op de Voorstraat in Franeker. Donateurs van Advendo kunnen het concert met €1,- korting bezoeken door het verzilveren van de donateurskaart. Ook zullen er, indien nog beschikbaar, aan de deur kaarten verkocht worden.