Gouden Koralen Concert op 14 november

Op zondagavond 14 november organiseert Christelijke muziekvereniging Advendo de vierde editie van het Gouden Koralen Concert in de Martinikerk te Franeker. Dit jaar met medewerking van organist Jochem Schuurman. Het concert begint om 19:30 uur.

Tijdens het concert speelt Advendo, onder leiding van Siemen Hoekstra, bewerkingen van grootse koralen. Ook zijn er momenten waarbij meegezongen kan worden. Een belangrijk deel van het concert wordt ook verzorgd door organist Jochem Schuurman. Koralen zijn al sinds de oprichting van de vereniging een belangrijk onderdeel van het repertoire. De eerste drie edities van het Gouden Koralen Concert zijn zeer positief ontvangen. Een vierde editie in de imposante Martinikerk is daarom ook een logisch vervolg.

Het concert wordt gehouden op zondag 14 november om 19:30 in de Martinikerk te Franeker. De kerk is open vanaf 19:00 uur. Om de onkosten te kunnen dekken bedraagt de entree € 10,-. Donateurs ontvangen tegen inlevering van hun kortingsstrookje € 1,- korting. Kaarten zijn vanaf zaterdag 30 oktober te koop bij Primera Haitsma in Franeker en aan de kassa voorafgaand aan het concert. Reserveren van kaarten is ook mogelijk via de contactpagina van de website van Advendo.

Om het concert te bezoeken is een coronatoegangsbewijs verplicht. Hier wordt bij binnenkomst op gecontroleerd.