HaFaBra-concert 10 oktober

Zondag 10 oktober organiseert CMV Advendo samen met Soli Brass en de Jouster Fanfare een speciaal HaFaBra-concert in Sporthal de Trije in Franeker. Het concert begint om 15:00 en is voor gratis toegankelijk.

Tijdens het concert maakt het publiek kennis met drie orkestvormen: een harmonieorkest, een fanfare en een brassband. Het geluid van een brassband wordt ten gehore gebracht door Soli Brass uit Leeuwarden en staat onder leiding van Anne van der Berg. Deze Brassband komt uit in de Kampioensdivisie. De Jouster Fanfare en het harmonieorkest Advendo Franeker staan beide onder leiding van Siemen Hoekstra. De drie orkesten brengen allen een kort en afwisselend programma. Daarbij wordt tijdens het concert ook meer uitleg gegeven over de verschillende orkestvormen en de specifieke klanken.

Het concert is gratis toegankelijk. Wel is voor publiek nodig te beschikken over een coronatoegangsbewijs. Dit wordt bij de ingang gecontroleerd. Voorafgaand aan het concert is er koffie en thee aanwezig. Het concert begint op zondag 10 oktober om 15:00 in Sporthal De Trije aan het Jan Rodenhuisplein te Franeker.