Prijsuitreiking verloting Advendo 2012

De Chr. Muziekvereniging “Advendo” uit Franeker organiseerde het afgelopen jaar voor de 33e keer haar traditionele verloting. Elk jaar worden er 3500 loten verkocht ten bate van het instrumentarium en de uniformen.
De trekking vond plaats op 3 december jl. ten overstaan van notaris Mr. Koelma en op donderdag 20 december vond de uitreiking plaats in “De Driesprong” aan de Salverderweg, het repetitiegebouw van “Advendo”. De prijzen werden uitgereikt door voorzitter Muriël Seinen.

prijsuitreiking2012

De hoofdprijs (een reischeque t.w.v. € 450,-) werd gewonnen door fam de Vries. De 1e prijs, een hogedrukreiniger, werd gewonnen door fam Kentie. De 2e prijs, een klopboormachine, ging naar de familie Breman. De 3e prijs, een boormachine, werd gewonnen door de heer Pottinga. De 5e prijs, een haakse slijper, werd uitgereikt aan de heer de Bok. De 6e en 7e prijs (ring/ratelsleutelset) gingen naar de heer de Jong en mevrouw Lautenbach. De 9e en 10e prijs werden in ontvangst genomen door de heer Warffemius en de heer Tamminga. Dit betrof een waterpomptang-moersleutelset. De hoofdprijs is aangeboden door Toerkoop Reisbureau uit Franeker. De overige prijzen zijn aangeboden door de firma Regts te Franeker.Een aantal prijzen is niet opgehaald. Het betrof de prijzen behorende bij de lotnummers 0418, 0884 en 2054. De winnaars die in het bezit zijn van deze loten kunnen contact opnemen met Tina Krijgsman.

Namens alle leden van Advendo wil het bestuur de deelnemers aan de verloting hartelijk danken voor de financiële steun.