Prijsuitreiking verloting Advendo 2018

FRANEKER –Chr. Muziekvereniging “Advendo” uit Franeker organiseerde het afgelopen jaar voor de 39e keer haar traditionele verloting. Elk jaar worden er 3500 loten verkocht ten bate van de jeugdopleiding en het instrumentarium.

 

De trekking vond plaats op 10 december jl. door van notaris Mr. Koelma. Op donderdag 20 december zijn de prijzen uitgereikt in “De Driesprong” aan de Salverderweg te Franeker. De hoofdprijs (een reischeque t.w.v. € 450,-) is gewonnen door de heer Oegema. De 1e tot en met de 3e prijs, allen dinerbonnen, zijn gewonnen door mevrouw Draaijer, mevrouw Foek Bonger en de heer Reitsma.

 

De 4e tot en met de 10e prijs, in de vorm van cadeaubonnen voor de slager en de bakker zijn gewonnen de familie de Haan, mevrouw Herrema, mevrouw de Vries, de familie Pattynama, mevrouw Pitstra, de heer en mevrouw Hoeksma en de familie van der Schaar.

 

De hoofdprijs is mede mogelijk gemaakt door Reisburo Franeker. De overige prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door restaurant Poort van Franeker, Keurslagerij Dijkstra en patisserie chocolaterie Schaafsma.

 

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd! We willen uiteraard ook alle andere deelnemers hartelijk danken voor hun steun aan onze vereniging.