Prijsuitreiking verloting Advendo 2019

FRANEKER –Chr. Muziekvereniging “Advendo” uit Franeker organiseerde het afgelopen jaar voor de 40e keer haar traditionele verloting. Elk jaar worden er 3.500 loten verkocht ten bate van de jeugdopleiding en het instrumentarium.

 

De trekking vond plaats op 4 november jl. door van notaris Mr. Koelma. Woensdag 20 november namen de winnaars de prijzen in ontvangst van voorzitter Marjan de Beer. De hoofdprijs (een reischeque t.w.v. € 450,-) is gewonnen door de heer Dotinga. De 1e tot en met de 3e prijs, allen dinerbonnen, zijn gewonnen door mevrouw Terpstra-Abma, de familie Hanenburg en de heer Travaille.

 

De 4e tot en met de 10e prijs, in de vorm van cadeaubonnen voor de slager en de bakker zijn gewonnen door familie Norder, Pépé, familie Riermersma, de heer Dijkstra, familie Dekker, familie Osinga en mevrouw van der Wal.

 

De hoofdprijs is mede mogelijk gemaakt door Reisburo Franeker. De overige prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door restaurant Poort van Franeker, Keurslagerij Dijkstra en patisserie chocolaterie Schaafsma.