Gouden koralen concert Advendo 24 november in Martinikerk

Op zondagavond 24 november organiseert Christelijke muziekvereniging Advendo de derde editie van het Gouden koralen concert in de Martinikerk te Franeker. Het concert begint om 19:00 uur.

 

Tijdens het concert speelt Advendo, onder leiding van Siemen Hoekstra, bewerkingen van  grootse koralen zoals ‘Canterbury Choral’ en ‘As The Deer’. Ook zijn er momenten waarbij meegezongen kan worden. Koralen zijn al sinds de oprichting van de vereniging een belangrijk onderdeel van het repertoire. De eerste twee edities van het Gouden koralen concert zijn zeer positief ontvangen en vandaar dat dit jaar de derde editie wordt georganiseerd.

 

Het concert wordt gehouden op zondag 24 november om 19:00 in de Martinikerk te Franeker. Om de onkosten te kunnen dekken bedraagt de entree € 7,50. Donateurs ontvangen tegen inlevering van hun kortingsstrookje € 1,- korting. Kaarten zijn te koop aan de kassa en zijn ook vooraf te reserveren via de contactpagina van de website van Advendo Franeker. Vermeld hierbij uw naam en het gewenste aantal kaarten. U ontvangt van ons een bevestiging en we zorgen dat de kaarten, voorafgaand aan het concert, bij de kassa voor u klaar liggen.