Ondersteun Advendo met Sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen die Advendo een warm hart toedraagt mogelijk om Advendo gratis te sponsoren. Dit kan namelijk via SponsorKliks. Dit is een website die van verschillende webwinkels een fee ontvangt als je via hun website besteld. Een deel van die fee is dan weer voor de club via wie je je bestelling hebt gedaan.

 

Het werkt heel simpel: Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen (let op: niet alle webwinkels doen mee) eerst naar https://www.sponsorkliks.com/ of naar de app op je mobiele telefoon.

Denk erom dat je goed kijkt welke Advendo je aanklikt, er zijn meer verenigingen die zo heten.

 

Hierna verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Greetz, Coolblue, AH en Booking.com. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Advendo een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra!

 

Doe hetzelfde als je bijvoorbeeld een pizza wilt laten bezorgen bij Thuisbezorgd.nl. Via jouw sponsordoel kun je dan terecht bij 7.000 restaurants waarbij elke bestelling geld oplevert. Er is ook een speciale app beschikbaar voor IOS en Android. Deze app is te downloaden in de appstore.