Advendo zoekt zangtalent

 

Kun jij goed zingen en heb je altijd al eens willen optreden met een harmonie-orkest? Dan is dit je kans!

Op zaterdagavond 14 maart organiseert Advendo Franeker in theater De Koornbeurs ‘The Voice van Waadhoeke’. De avond start om 19.30 uur met de presentatie van de 3 orkesten die de vereniging telt. Vanaf 21.00 uur gaat het dak eraf met de zangcompetitie ‘The Voice van Waadhoeke’ en zingen artiesten eigen gekozen nummers onder de muzikale begeleiding van het A-orkest van Advendo. Een jury zal die avond bepalen wie ‘The Voice van Waadhoeke’ wordt. Naast de kans op lokale beroemdheid en eeuwige roem, zijn er ook leuke prijzen te winnen.

Opgeven is mogelijk tot en met zondag 26 januari via secretariaat@advendo-franeker.nl of de contactpagina van de website.

Bij je opgave graag de volgende gegevens vermelden:

-Naam

-Adres

-Leeftijd

-Telefoonnummer

-Het nummer dat je graag wilt zingen

 

Mocht je al eens een opname gemaakt hebben van je zangtalent, mag je die gerust naar ons toesturen zodat we al een goed beeld kunnen krijgen van jouw talent.

Na de aanmelding nemen we snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Belangrijk daarbij is dat het nummer dat je graag wilt zingen, ook begeleid kan worden door het orkest en dat hiervoor arrangementen beschikbaar zijn. Wees er snel bij, want er is maar plek voor 5 artiesten. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust via de contactpagina.