The Voice of Waadhoeke op 14 maart in Theater de Koornbeurs

Zaterdag 14 maart vormt Theater de Koornbeurs het toneel voor ‘The Voice of Waadhoeke’. Tien vocalisten uit de gemeente Waadhoeke staan dan op het podium. Bijzonder daarbij is dat alle kandidaten optreden samen met het voltallige orkest van Advendo Franeker onder leiding van dirigent Siemen Hoekstra.

 

Een vakkundige jury, onder leiding van Burgemeester Marga Waanders, zal de verschillende kandidaten beoordelen. Aan het eind van de avond wordt bekend gemaakt wie zich komend jaar ‘The Voice of Waadhoeke’ mag noemen.

 

The Voice of Waadhoeke is onderdeel van het voorjaarsconcert van Advendo Franeker. Voor de pauze zijn het A-orkest en beide jeugdorkesten te beluisteren. Na de pauze start het spektakel van de talentenjacht. Het concert begint om 19:30 in theater De Koornbeurs in Franeker. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Koornbeurs voor € 9,50 inclusief een pauzedrankje. Kinderen mogen naar binnen voor € 2,50, de kosten van het pauzedrankje. Donateurs ontvangen € 1,- korting op de toegangsprijs.