Prijsuitreiking verloting Advendo

FRANEKER – De Chr. Muziekvereniging “Advendo” uit Franeker organiseerde het afgelopen jaar voor de 35e keer haar traditionele verloting. Elk jaar worden er 3500 loten verkocht ten bate van de jeugdopleiding, het instrumentarium en de uniformen.

De trekking vond plaats op 15 december jl. door van notaris Mr. Koelma. Op donderdag 8 januari zijn door voorzitter Muriël Seinen de prijzen uitgereikt in “De Driesprong” aan de Salverderweg, te Franeker.

De hoofdprijs (een reischeque t.w.v. € 450,-) is gewonnen door de familie de Haan. De 1e en 2e prijs, beide een professionele stofzuiger, zijn gewonnen door mevrouw van der Sluis en de familie Offenga. De 3e tot en met de 6e prijs in de vorm van dinerbonnen zijn gewonnen door de familie Blanksma, de familie Hoekstra, de familie Hoek en mevrouw Bos- Hoogerhuis. De laatste 4 prijzen in de vorm van cadeaubonnen zijn gewonnen door de familie Miedema, de familie de Beer, mevrouw van der Kuur en mevrouw de Zwart.

De hoofdprijs is aangeboden door Toerkoop Reisbureau uit Franeker. De overige prijzen zijn aangeboden door Schoonmaakgroothandel Jaap Breman en restaurant de Grillerije te Franeker.
Namens alle leden van Advendo wil het bestuur iedereen hartelijk danken die aan de verloting heeft meegedaan.

prijswinnaars verloting Advendo