Voorjaarsconcert CMV Advendo zaterdag 21 maart

Ook dit jaar geeft Chr. Muziekvereniging ‘Advendo’ weer haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Naast Advendo zullen tijdens de avond ook het Northern Horn Ensemble optreden evenals de jonge leden van het project OrkestSpul.

Tijdens het concert zal het A-orkest onder leiding van Pieter Bosma een aantal bijzondere werken ten gehore brengen. Dit jaar is het thema ‘Windows of the World. De muziekstukken die ten gehore worden gebracht, hebben daarbij een werelds karakter waarbij invloeden uit verschillende werelddelen te horen zijn. Ook het B-orkest brengt een aantal wereldse muzikale werken ten gehore. Het B-orkest staat onder leiding van Ronald Slager.

Daarnaast zal het Northern Horn Ensemble tijdens de avond optreden. Deze formatie onder leiding van Pieter Bosma en bestaat uit 12 vakkundige Hoornisten die de bijzondere klanken van dit instrument op een onvergetelijke wijze ten gehore brengen.

Bijzonder tijdens de avond is ook een optreden van de leden van OrkestSpul. Deze jonge muzikanten hebben de afgelopen maanden voor het eerst muziekles gehad op de basisschool en brengen tijdens een spetterende battle hun muzikale kunsten ten gehore.

Het concert wordt gehouden op zaterdag 21 maart in Theater De Koornbeurs te Franeker. Het concert begint om 19.30 uur.

De toegangsprijs bedraagt €9,50 inclusief een consumptie tijdens de pauze. Kaarten zijn voorafgaand aan het concert en in de voorverkoop bij De Koornbeurs verkrijgbaar. Donateurs ontvangen per kortingsstrook een euro korting. Ook kinderen zijn van harte welkom. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt een toegangsprijs van €2,50.

Het belooft een bijzondere muzikale en afwisselende avond te worden. U bent van harte welkom.

Poster voorjaarsconcert 2015