Voorjaarsconcert CMV Advendo in het teken van de jeugd

Ook in dit jaar geeft Chr. Muziekvereniging ‘Advendo’ weer haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Tijdens het concert wordt een afwisselend programma ten gehore gebracht door zowel de jeugdorkesten als het A-orkest.

voorjaarsconcert2013

Het B-orkest onder leiding van Fokje de Jong heeft een spetterend programma ingestudeerd waarbij veel jonge solisten hun kunsten ten gehore brengen. Daarnaast zal tijdens de avond het zogenaamde opstaporkest het eerste optreden verzorgen. De leerlingen in dit orkest krijgen de kans om tijdens deze avond hun eerste podiumervaring op te doen.

Het A-orkest, onder leiding Pieter Bosma, brengt ook een zeer gevarieerd programma ten gehore. Daarbij zal onder andere het muziekstuk Miss Saigon, met alle bekende hits uit de gelijknamige musical, ten gehore worden gebracht. Ook zal er, volgens een goede traditie, door de orkesten weer gezamenlijk opgetreden worden.

Het concert wordt gehouden op zaterdag 23 februari in Theater de Koornbeurs te Franeker. De aanvang is om 19.45u. De toegang is €7,50. Kaarten zijn voorafgaand aan het concert bij de Koornbeurs verkrijgbaar. Donateurs ontvangen per kortingsstrook een euro korting.